Melcsi's page - Csirkemáj-rizottó

Sütemény receptek
Kellékek
Kalácsok
Sós sütemények
Marokkói receptek
Étel receptek
Péksütik, kenyerek
Egyébb receptek
Marokkó képekben
Zene
Fordító
Csirkemáj-rizottó



  • 35 dkg csirkemáj
  • 25 dkg rizs
  • 15 dkg gomba
  • 15 dkg zöldborsó v. finomfőzelék alap (borsós-répa keverék)
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • só, bors, majoránna és olaj
A csirkemájat megmossuk és kisebb darabokra vágjuk.
A gombát megmossuk és kockákra vágjuk vagy felszeleteljük. A vöröshagymát szintén apróra vágjuk.
A rizst sós vízben megpároljuk a szokott módon, a borsót vagy borsós-répát sós vízben szintén készre főzzük.
Egy serpenyőben olajat hevítünk és üvegesre pároljuk benne a vöröshagymát, ezután hozzáadjuk az aprított gombát és májat is. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem zöldet és a majoránnát és együtt készre pirítjuk, pároljuk.
Mikor kész hozzákeverjük a készre főzött rizst, borsót és a reszelt sajt felét. Forrón, a megmaradt reszelt sajttal megszórva tálaljuk.


Üdvözöllek
 

 

   Szeretettel üdvözöllek az oldalamon. Érezd jól magad és gyere máskor is.

<
 
Idő és dátum
Hubble képek
Sadie bellydance
Live arab music tv
...
...
...
Cimkék
Statisztika
Kérdés
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 5
Üzenőfal
Kereső
Google